torsdag 9. juni 2011

Pølser i lange banar




No er det avslutningar opp,ned og i mente. Felles for de fleste er at me skal ta med grillmat. Eit godt tips er å kjøpa ein pakke grillpølser og pølsebrød, og frysa ned posrsjonspakningar. Treng du tre pølser i slengen, så frys ned tre pølser og tre brød. Då er det raskt å ta med ein pakke frå frysen, om du som meg, rett som det er gløymer å kjøpa inn og står på Rema i siste liten. (Ofte er det utsolgt. *erfaren*).
Det blir fort mykje pølser i desse dagar, men eg har prøvd å ha med anna grillmat, men på små eingongsgrillar har eg ikkje funne noko som er blitt ein suksess enno.
Noken som har tips?


Avslutning for 1. trinnet i Borvika. Kjempeflinke klassekontaktar sørga for ei flott stund for både store og små. No nærmar det seg ferie. :))

Ingen kommentarer: