lørdag 10. januar 2009

Nytt år, og nye muligheter...

Etter noken late juledager, var det både godt og tungt å komma i gang med kvardagen igjen. Januar og februar er dei tyngste månadane å komma seg gjennom i løpet av året synes eg, men de kjem likevell.
Er ikkje ferdig med å møblera stova enda, men med hjelp av gavekort på Bohus så ser eg enden på det no etterkvart.
Der spisebordet står no, har eg lyst å laga meg ein liten plass til laptop'en. Mamma har eit slikt bord som på bildet under, og det har eg tenkt å grina meg til. Det trur eg hadde blitt fint.Bak tv'en har eg lyst å kjøpa meg eit beisa skjermbrett. Har litt lyst å få delt av slik at spisestua blir ein eigen seksjon og har vudert fleire mulighetar. Kanskje eg må laga noko fra tak til gulv? Kom gjerne med forslag hvis nokon har noken gode ideear.

Litt kvitmaling blir det nok likevell utover våren. Terassedøra inni kroken og noken golvlister gjenstår, og blir det like flotte sommarmånader som ifjor, er planen at golvet skal bli kvitt også. Møblane skal i første omgang forbli beisa. Salongen likar eg veldig godt fordi om den er i største laget. Kan ikkje ha den andre plassar i stova for det er det ikkje plass til.
Eg vil ha eit speil over det bordet eg skal tigga meg til hos mamma, men kom gjerne med forslag til noke eg kan ha over tresetaren. Der slit eg litt, har prøvd ulike løysningar, men ikkje noke eg har vore fornøyd med. Hylle kanskje?Nyttar høve til å ønska alle eit godt nyttår!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Du får da så fint til du =)

FO - 2 sa...

Godt nytt år til deg også og lykke til med fornyingen. :)

Photo-Me-Life sa...

Heia:)
Bak tvn tror jeg ikke jeg hadde satt opp ett skjermbrett, tror jeg hadde hatt det åpent. Går ut fra at det er der du vil plassere spisebordet ditt nå?
Det databordet du har sett på var superfint. Blir spennende å følge med på dette:)

Laila sa...

Hvis du skal ha noe mellom tv'en og spisestuen, tror jeg jeg ville fått laget en liten "vegg" ut der. En som dekker tv'en, men ikke stenger for lyset og innsyn til spisestuen. Aller helst ville jeg nok prøvd å plassert tv'en mot en vegg, slik at den ikke blir så dominerende. Men ikke lett å se utifra bildene om det er mulig.

Ha en fin søndag,
Laila

Photo-Me-Life sa...

Jo, det er jo ikke ett negativt ladet navn man forbinner, eller jeg forbinner med noe vondt, men jeg ser for meg en eldre dame...å ikke meg selv på en måte:) Jeg føler meg ikke som en Gjertrud, om jeg kan si det sånn....slår meg kanskje til ro med det da jeg blir 70 år.