fredag 23. januar 2009

Helg igjen

Vekene går utrulig fort, nå er det helg igjen. Denne veka har sjuke ungar stått i fokus, så så mykje fornuftig er det ikkje blitt gjort, anna enn å vera mamma og trøsta.

Mange har slike "bur" til pynt for tida.. Det er artig å sjå alle de ulike variantane rundt hos andre bloggarar, og eg tenkte eg kunne visa mitt også.
Etter å ha sett lyslenke inni skapet hos LivingWhite så fant eg ved juletider ut at det kanskje kunne gi litt stemning i buret.
Eg bytte ut konglene og fant ut at det var koslig no i mørketida.


God helg til alle sammen!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Da var stiligt :)

Anita sa...

Ikkje sant? Har ei heil mappe med gode idear som me kan sjå i når dåke skal innreda huset dåkas.
Må berre passa meg så eg ikkje tar av ha,ha. Love u.

Photo-Me-Life sa...

Heia:) Jeg tror faktisk at hurtigruten kan være en kanonfin tur, spesiellt på sommers dag med godt vær. Jeg ser jo på sommeren her da er det fulle båter med turister som henger og tyter ut overalt fra rekka.

Mobilen ja, jeg er så utrolig glad for at den kom hjem igjen. Hadde fått panikk uten den.

Sologbolig sa...

Eg såg på innlegget ditt under, med alle dei fine Hardangersømdukane. Heldige deg !! Eg har noen eg og, men berre små. Ver forsiktig med å vaska dei i vaskemaskina, dei slites fort då. Ha ein god dag !

Den gode feen sa...

Hei Anita :) Eg har slått den lampen i frå meg - reknar nemleg med at den allereie er utsolgt. Trur eg kjem til å satse på den kvite eg hadde bilde av :)

Wao, så fin stova dåkas har blitt!! gledar meg til å sjå korleis det vert med kvitmalt dør og kanskje kvitmalt gulv :) Satsar jo på at sommaren vert enno finare enn den forrige. Ha ein flott onsdag, klem frå Linda