mandag 25. april 2011

Herlige dager


Me har hatt ein fantastisk påskeferie som har vore via heile familien. Fleste av oss har vore samla heima på Netland hos mammo. Været var nydelig og me har vore masse ute. Aina Karin har omtrent budd på nabogården der dei har to flaskelam. No står babylam øverst på ønskelist. "Dream on" seier no eg,trur de har da beste der de er. ;)


Mine brødre med stort og smått og meg, tok turen til Nord-Ask. Naboar og hyttefolk følgde på. Flotte tur med de minste i meis. (Ah, godt nye krefter har tatt til for å trygga pensjonen vår ;) meiner Karsten sa at han grilla 40 pølser. Kjempekjek tur var det iallefall.

10 påskegjester og ein hund var me hos ho mor. Eg trives godt i rollen som "supertante". Palmehelga feira me Gumund sin 40 årsdag i by'n, men me tanke på at det var tequila som velkomstdrink så trur eg ikkje eg skal sei så mykje meir om den, anna at det var knallkjekt. :)

Anne Sofie kom heim om kvelden på påskeafta, nett tidsnok til å få med seg påskegget.Alf Inge har tilbrakt påska i Haugesund, der eg mistenker at han ikkje har vore mykje ute i sola. ;)

I måro er da kvardag igjen, og godt er det og. Yr melder ei stor sol de neste 10 dagane, kva meir kan ein ønska seg?

4 kommentarer:

Margrethe sa...

Ingen kan være i tvil om at dere har hatt det fint i helga. Rart vi ikke høre omen av dere :-). Tror helt sikkert at mamma-Jorunn også har kost seg.

Anonym sa...

kjempe kjekk påske.Koselige bilder

Hilsen fra landet sa...

Så koselig å høre at dere har hatt det så fint i påsken. Jeg tror de aller fleste nyter den milde luften og solen - og savner ikke snø, ski og kulde så veldig egentlig!! Så kos med AK og lammene da :-)

Her har vi drevet med kaninhopping i påsken!

Bondekjerringa sa...

Så fint lam! Har alltid ønsket meg et svart lam ;)
Kos deg, og god helg!