torsdag 4. mars 2010

Ærefullt oppdrag


På søndag er det duka for den store barnedåpen. Eg har fått det ærefulle oppdraget av å bera mitt første tantebarn til dåpen. Ekstra ærefullt sidan guten skal heite Inge, og er oppkalla etter pappa som me mista i høst. Det blir nok ei tankefull og høgtidstemt stund.


Eg skulle absolutt hatt gått ned 5 kilo før søndag, men det er vel å vera vela optimistisk. Bunaden har krympa litt der den har hengt sidan 17. mai, men eg får helda pusten i nokre timar. Har vore flink og aktiv i heile februar, med unntak av ei lita veka der eg var så sørpande forkjøla.


Primulane eg kjøpte for nokre veker sidan har faktisk stått overraskande bra på kjøkenbordet. De får halda til neste helg sidan me blir borte denne helga og. Våren har me gitt opp å venta på, og Aina var veldig fornøyd med at ho endeleg fekk seg "pelslua". Lurer på om det er noke Hannah Montana har om vinteren og......


Ønsker alle ei fin helg.

2 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Ønsker dere en fin dag. Så flott med oppkalling... har mye å si for dere i familien vil jeg tro.

Klem

Torilpia sa...

Da er dere vel midt oppi feiring av den lille .. :o) Oppkalling av kjære slektninger er så fint synes jeg .. :o) Håper dere får en super dag :o)