torsdag 25. februar 2010

Har ikkje ord


Og det høyrer egentlig til sjeldenhetane. Sinnsykt masse med snø, og for å matche terrassen har eg vore og kjøpt 6 pk. serviettar til den nette sum av kr. 10,- pr. pakke. Neida, eg håpar snøen er vekke lenge før eg skal bruka dei. :)


Me får kosa oss med fargar inne så lenge. Aina Karin og mammo er åleina heime denne veka og då tar med det ganske så lettvint i matveien.
Smoothie blei kveldsmaten i går. Biola med jordbær, youghurt med jordbær og nokre frosne jordbær frå frysen. Eit halvminutt i foodprosessoren og voila. Mumse,mumse skikklig vitamininnsprøytning.


Litt håndarbeid innimellom ingenting blir det tid til. Så her blir det første mann til mølla av Anne Sofie, Gudmund eller Karsten. Ser for meg at eg har nokre spanande år foran meg!Nyt vinterferien de som er så heldige å ha da ;)

3 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Vinterferie neste uke her, noen fridager blir det da. Ja, tenk at dere nesten snør inne der borte også!!

SNILLPIKE♥ sa...

Enig med deg, nok snø no. Er i Ålesund, og her er det nesten ikkje snø, og varmegrader. Nesten litt vår i lufta synes eg. Ønske deg ei flott helg, klem.

Torilpia sa...

Søte luer :o) Tenk så masse snø mange har .. heldigvis er det ikke fullt så mye som det har vært tidligere år her .. men så har vi fått skikkelig kalde dager istedenfor .. og høøøøye strømregninger.

Her er vinterferien over og unger tilbake på skole og barnehage. Godt egentlig - da ferien ble dominert av sykdom .. og det er nesten mer slitsomt enn noe annet.

Ha ei flott ny uke - klem fra meg!