søndag 14. februar 2010

Litt om ingenting


Inpirasjonene er ikkje på topp om dagane. Er fortsatt i vinterdvale og ventar på vårteikn. Det positive er at når sola dukkar fram, kjenner me no at ho begynnar og varma litt. Vanndråpar som sildrar ned frå tak er ein herlig lyd. Er ikkje så kravstor egentlig :)
Var eit par dagar på Solstrand i nydelig vær, berre forestill dåke kor herlig det hadde vore om ikkje snøen låg der.....


Aina Karin har mista tann! Stor dag og tanna var midpunkt. Då måtte det berre skje til slutt, ho mista tanna oppi teppe. Me brukte sikkert ein time på å finna ho igjen.


Treningskalenderen over januar blei ikkje så hakkande gale, føre tatt i betraktning. Noken dagar var det med livet som innsats og eg kan takka høgare makter for at lårhalsen fortsatt er inntakt.

Ønsker dåke alle ei fin veka og enda fleire vårteikn.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så kjekt at tøtto har mista tann då:). Kjempe spanande. Mollemor draumer om det samme, men er jo litt ung endå...hehe...kanskje til neste år. Vi snakkast. Klem Gunilla Tre kusiner

salige lavendel sa...

Ja, man må verdsette sola som sprer glede den korte tiden vi får lov å nyte den. Du får kjøpe deg noen friske blomster og muntre deg opp med midt i vinterdvalen:)
Ønsker deg en fin kveld!

Torilpia sa...

Nesten litt skummelt å være ute enkelte dager - er jo så glatt. Spesielt etter litt mildvær som nå. Men det gjør jo godt for kropp og sjel :o) Flink er du!

Jeg liker også disse små varslene om at det kan bli vår igjen. Nå har vi jo kommet til midten av februar, så om en drøy måned må det vel begynne å monne litt i snøsmelting og temperaturer :o)

Ha ei flott ny uke - klem fra Toril

Hilsen fra landet sa...

Gratulerer med å miste første tann!!!! Min jente, som jo er ekstakt like gammel som din (så og si), hun er født 9. juli, sier stadig at hun har løs tann, men jeg er ikke helt sikker på at det er sant, men mest ønsketenking!

linda sa...

ser du virkelig misliker snø... trist nyhet til deg da, er meldt kaldt i minst 10 dager til...
menmen bedre med snø enn regn eller?

gratulere til aina som har mistet sin første tann!! june mistet sine to første i november, jaggu er jentene våre blitt store..

skal dere på stordfesten?