lørdag 2. mai 2009

Storproduksjon


Dagen i dag har eg brukt til å sy nye puter, mange puter. Planen har vore å laga nye til utemøblane, men med alle de flotte fristande stoffa, så blei det noken til salongen inne også.Desse to typane blei produsert i dag. Så nå har eg pynta på sitteplassen utanfor inngangspartiet og i sofaene inne. Blei kjempefornøyd, og overraska over kor enkelt det egentlig var. Nå er det berre resten igjen....Så smått begynna å planta litt. Var til Stord igår, og der var hagesentrene åpne siden det var 1. mai. 4 store posar med ulike sommarplante blei med over til den rette sida av fjorden.
Me har samla på boksar gjennom vinteren, ergo så har me hatt det til middag 3 gonger og det er utrulig tatt i betraktning kor dårlig eg synes det smakar.

Her har me alltid hatt knollbegoniar, men i år tenkte eg å prøva med margerittar. Tanken var å berre ha kvite blomar i år, men med alt det fristande som var å oppdriva blei den planen kanselert ganske så snart.Ønsker alle ein fin lørdagskveld.

5 kommentarer:

SNILLPIKE♥ sa...

Så fine puter du har produsert. Lure på å ta turen te Stord el Haugesund i måra for å handle blomster. Men vi får se, en husbond som ikke er helt i form. Fin lørdagskveld til deg.

SNILLPIKE♥ sa...

Tror nok vaflene holder seg en liten uke i boksen. Men her går de som regel unna før den tid, så mer enn 1-2 dager har jeg ikke prøvd å oppbevare de.

Hilsen fra landet sa...

Du er full av vårenergi med puteproduksjon og utearbeid ser jeg! Og så mye det kan gjøre med noen friske puter!

Ja, vi har base i Gudbrandsdalen igjen nå. Kommer til å pendle til Universitetet etterhvert igjen, men nå er det barn, hage, pelargonier og kaniner som gjelder.

Anitas lille hjørne sa...

Kjempe fine puter du har lagd. :) Må bare si at du har en utrolig flott blogg.
Ønsker deg en kjempe fin vår dag. :)

Akkurat passe Frø sa...

Hei! Takk for koselig kommentar hos meg. No har eg kosa meg med å kikke i din blogg!! Kjemmpe flotte puter! Litt av ein produksjon - her er det meste på vent... er "håndtlangar" for Snekkeren. Det er nok taktisk ei stund framover!
Håpar det er ok at eg legg deg til på bloggrollen min?! Må innrømme at eg lurer litt meir enn berre litt på kven du er... *hi, hi*
:o) FrueFrøet