fredag 15. mai 2009

Årets første


Årets første jordbær er fortært. Åh du og du kor godt det var. Me storkosar oss i sola og nyter dagane til fulle. Herlig å tilbringa tida ute i hage og på terrassar. Kan livet bli bedre?Det begynnar å fyllast opp med blomar i de fleste urner, bed og kassar. Når eg endlig er ferdig så kjem eg av ein eller annan grunn heim med stadig nye korger eller krukker. Det er jo så mykje fint, og hagebudsjettet blei sprengt i år og.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Namm namm! Da såg godt ut :)
Me har og kjøpt inn årets første jordbær, så dei gleda me oss te å nyta :)

Litt rart at eg ikkje skal vera med dåke på 17.mai i måro, men dåke må jaffal kosa dåke kjempe masse!!

Kjempe glad i dåke alle sammen <3

*daddo*

SNILLPIKE♥ sa...

Dei jordbæra fekk eg vatn i munnen av. Men har har da vore rømmegraut i dag, så eg er meir enn mett. Ei flott 17. mai te deg.

Hilsen fra landet sa...

Så deilig! Ang. pelargoniene, så kan de ikke overvintre ute i Norge nei. Må nok nedover i Europa for at dette skal være mulig. De kan stå i kjølig kjeller med noe lys over vinteren, eller inne som stueplanter. Finnes så mange flotte sorter som man ikke får i butikker. Se på pelargoniumnettet.no :-)

Akkurat passe Frø sa...

Hagebudsjett!!!!!????????!!
Hmmm...bør kanskje innførast snarast her hos meg! Det vart ikkje mindre enn 3 "trøste"-amplar på meg i dag. Måtte trøste meg sjølv litt *hi, hi* - og så kjem jo ikkje sniglane opp så høgt... Dei planlagde jordbærkassane er satt på vent. Må få kontroll på dei små brune først!
:O) FrueFrøet

MariMaja sa...

Ikke for sent enda;) Koselig at du vil være med;)
Kommer gjerne tilbake hos deg;)
Klem fra Maja