tirsdag 16. desember 2008

Julefreden senker seg

Absolutt ikkje noke samarbeidsvillig kamera for tida, så tapeten kjem ikkje til sin rett. Det blei knallstilig irl, og når eg får flytta bort det kvite teppet og setja spisestua på plass trur eg det blir bra.
No ønskjer eg meg ei flott krone/lampe til å henga over bordet. Reknar med dei fleste er ferdige med julegavene så det er nok for seint å ønska seg det til jul i år. ;)
Men eg blei fornøyd,det er det viktigaste.

Den eine kjøkenstolen blei ødelagt.Heldigvis kan eg vel nesten sei, for eg grudde meg fælt til å gå i gong å mala dei kvite. Då var det godt å ha ein unnskyldning til å dra på Ikea og kjøpa nye. Eg enda opp med svarte, og det store spørsmålet no er om eg skal mala beina på bordet kvite eller svarte? Eg tar imot forslag. (Den stanga over bordet bør absolutt få seg ein "juleshining" ser eg).

Anne Sofie har juleferie og var heima i helga og passa ungane mens det var tid for julebord. Ho foreslo å ta Aina Karin med seg til Stord et par dagar, og det var det ingen som motsette seg.
Eg nytta høve til å pakka inn alle julegavene imens. Deilig å få gjort det i fred og ro. No er det berre noke småplukk til ungane frå nissen igjen å kjøpa.


Ønsker alle ei koslig førjulsveke.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Da blei veldig fint med tapeten!! Blir sikkert kjempe tøft når du får teppet og spisebordet bort og ;) Savne lille prinsesso allerede,men da er jo ikkje lenge te me sjåast igjen =) Dåke må ha ei fin juletid alle sammen :)

Photo-Me-Life sa...

Syns det var en kul tapet, kult å gå for litt anneledes:)

Jeg måtte bare få opp treet. Om noen dager skal min datter reise bort så det var litt ok å få litt stemning i huset...

Naboene tror vel jeg er fullstendig gal som setter det opp nå + at det er jo en glorie av ett tre...200 lys...:)

Photo-Me-Life sa...

Hei...jøss, ble overrasket over de siste der i bloggen.

Nei vet du, jeg har faktisk ledd av all ulykke, fordi det er komisk:) Men jeg har også sagt at det er en mening med det og at noe SUPERBRA er i vente der framme. Jeg har også sagt til andre og Caroline (hun er opptatt av den jobben) at vi er heldige som har det så bra som vi har det. Vi har mat og klær... Jeg kjenner folk med dødssyke barn og jeg er evig takknemlig for at jeg har tak over hode, ett friskt barn (jeg velger kalle henne frisk selv om hun har eksem) Det er så mange andre syke barn at Caroline er heldig i forhold til dem.
Å uansett, har man en dårlig dag mener jo jeg at det må man ha lov til å si på samme måte som jeg kan ha en morsom og flott ting å fortelle. Jeg forteller alt:)
Jeg har delt disse tingene i bloggen for at jeg selv nå syns det er komisk....jeg kan jo ikke annet enn å le selv:) Men jeg har hele tiden sagt jobbmessig, det ordner seg.
Men tusen takk for støtten etter den der kommentaren Anita...satte pris på den. Du har i allefall oppfattet ting rett:)

God helg til deg.

irina sa...

Tapeten din ble superknæsj !! i like i like !!
amme smak i tapet i allefall ;)
Ha n herlig førjulshelg !!!

Klem

Unknown sa...

Hei Anita
Takk for hyggelig kommentar på bloggen min, du har også en personlig og inspirerende blogg.
Klem...Ellen