mandag 5. april 2010

Innholdsrik påske


Turar i skog og mark, samt sol høyrer med til ein kvar påskeferie. Me har hatt vekslande ver, men må vel seia oss godt fornøyd, iallefall den siste del av påska.


Me har vore 12 stk. på det meste heima hos mammo, og med seks barn mellom 5 og 15 år kan det vera litt av ei utfordring når ikkje vergudane spelar på lag.
Men det har gått over all forventning og me har kost oss med mykje godteri og god mat.


Bildene er frå turen eg hadde til Hjortlandshovda med ei barndomsvenninne på påskeafta. Me gjekk forbi hillaren (bilde to), der sjølvaste Gjest Baardsen gjømte seg når han var på flukt frå lovens lange arm, og dette er eit fasinerande barndomsminne. Eg huskar me for der og leita etter tjuvgodset overbevist om at me kom til å finna den store skatten ;)


Koselig jentefest blei stellt i stand i nabohuset heima på Netland om palmelaurdagen. Me var 9 stykker samla til nydelig tapas og pakkefest. Veldig, veldig koselig og kjekt.

Påska er også tid for ettertanke, og savnet etter pappa er stort. I dag hadde han fyllt 65 år og istadenfor feiring blei det ei rolig stund på kyrkjegarden for mammo mi og meg i formiddag.Ganske så stolt over treningskalendaren i mars, har faktisk klar fem dagar i veka!!Ønsker alle ei mild og fin veka som kan nyttast i hagen!

5 kommentarer:

rod i hob sa...

Koselige påske du he hatt :-)

Men som du seie, -tid for ettertanke og!!

Du har iallefall våre knallflinke å trena :-) Trim x de går i?? Eller egentrening?

Ha en fin veka :-)

rod i hob sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
rod i hob sa...

Ups..

Eg dobbelklikka og publiserte to gonger. Ikkje meiningå!

Margrethe sa...

Så fint at dere var hjemme hos mammo i Påska alle sammen. Godt for dere alle tenker jeg.
Vet ikke hvordan jeg skal overbevise deg om at ormen ikke er farlig. Den er faktisk fin om du ser ordentlig etter. Dessuten må du huske at du er størst, - og sterkest av dere :-)
Ha ei fortsatt fin uke.

rod i hob sa...

Flinke du e med trening :-)

Eg e ikkje noge særlig på motbakkar :-( Å Melderskin -kunne kje falt meg inn :-)

God helg :-)