tirsdag 19. januar 2010

Lengtar etter vår

Eg er absolutt intet vintermenneske. Eg kan ikkje fordra snø,is og kuldegrader. Synes ikkje det er koselig med snø på juleafta eingong fordi eg veit at me då må slita med den i vekevis framover. Nei fysj og fysj. Gje meg sol og varme, iallefall mildvær, då kjeme humøret seg litt.


Aina Karin synes det er stas då. Ski, skøyter, kakao og tur. Oh yeah, dette er moro. ;)


Alf Inge er nok meir på linje med mammo og onklane sine. Har vel fått han med på skøyter ein gong, mens snøleik var litt spennande de første vekene. trur egentlig me er metta heile gjengen og vel så det.......


Nei no må me sjå framover, det går mot lysare tider og me gledar oss til dagen får litt fleire timar. I mens får me prøva og muntra oss opp med noken fargeklattar i stovo. Det er iallefall tulipantid!

4 kommentarer:

Anonym sa...

det hjelper med tullipaner det blir litt lysare då

Anonym sa...

Koselige bilder =) Ser ut så dei har kost seg i snøen jaffal =)

-Anne Sofie-

Akkurat passe Frø sa...

JA!!! Det har blitt lysare og det er tulipantid! Snart slutten på januar, og då er liksom verste "kneika" over for min del! (sjølv om eg reknar med å ha snø rund husdørane til langt etter påske...) Det å kunne gå frå jobb i dagslys gjer livet godt!! (Og så hjelper det å tenke på at om 3 veker går ferda til 2 veker med sol og varme. Tenker rett og slett ikkje på anna!!)
Her blir det litt vinteraktiviteter i helga; Vintergruppa i klassen til FrøPrinsesso skal arrangere akedag - det betyr litt bollebakst, akekonkurranse og bålbrenning.
Men det vårast - litt etter litt!!
Oi-då! Dette vart mykje skravling... Ha ei fin helg!
:O) FrueFrøet

SNILLPIKE♥ sa...

Ønske meg vår eg òg, like ikkje vinteren så veldig godt nei.

Gode ønske til deg og dine for ei koselig helg.