lørdag 31. oktober 2009

Halloween og Allehelgensdag


Eg klarar ikkje heilt å bestemma meg om eg er for eller imot desse nye skikkane som er innført her til lands av handelsstanden.
Sidan me mista pappa for noken veker sidan så er eg alltid på jakt etter noko fint som kan pynta opp hos han, og dette flotte hjerta kunne eg ikkje gå forbi. Så Allehelgensdag er nok ein dag eg kjeme til å markera for pappa og mommo i framtida.


Halloween er nå litt moro då, sidan snuppa er heilt i hundre og gledar seg i dagavis. Sidan ho får lov å gå så må me nesten vera med på leiken sjøl også. No er eg stappmett av snop etter at ho var så venleg og delte med mammo.

Ønsker alle ei fortsatt fin helg.

5 kommentarer:

SNILLPIKE♥ sa...

Allehelgen synes jeg er en fin skikk å innføre, men halloween er jeg ikke like begeistret for, men disse små har det jo veldig moro da. Fortsatt fin helg til deg òg.

Akkurat passe Frø sa...

Allehelgensdag har det vel vore i kykjeåret alltid - eller? Litt litt sikker på kyrkjeåret, men meinar me fekk invitasjon til å delta i minnegudstjeneste allehelgenshelg det året svirgermor døde. Litt spesiell gudstjeneste med fokus på å minne dei som hadde blitt borte frå oss/kykjelyden siste året.

Halloween derimot... Må vel berre venne oss til denne tradisjonen. Skal prøve å huske til neste år at det ungange på vår dør likte best var nybakte muffins med orange glasur. Godteriet fekk ligge igjen...

Ønske deg ei fin fin veke!
:O) FrueFrøet

liven sa...

Fint å minnes de som ikke er iblandt oss lenger...selv om jeg har andre tider på året jeg gjør det på!
Her hos oss merker vi ikke så mye til halloween faktisk...hvertfall ingen som kommer på dørene!!

ha en fin uke Anita:o)

Anonym sa...

Halloween er kanon:)!!!! Lenge sidan sist no Anita, eg ser på bloggen at du har hatt ei tøff tid. Ikkje noko kjekt. Tenkjer på deg. Klem G

Brit Strikkenerd sa...

Nydelig krans du hadde fått tak for å pynte på til din fars grav.
Allehelgensdag synes jeg også er en fin skikk. Blir ofte spurt om å synge på minnegudstjenste noe jeg synes er ei veldig fin gudstjeneste.
Halloween som du vet prøver jeg å finne min måte som jeg kan feire det på:)