søndag 23. august 2009

Haustpynt


Ein ting har iallefall alle me vestlendingar til felles, me klagar over været. Eg er intet unntak, og er komme i hauststemning allerede. Slutt på lyse fine kveldar og då er det fram med lys i stakar og på fat. Det gamle fløytesettet har eg fått av pappa som igjen hadde det med seg frå sin heim i Stavanger.Etterlysing:


Dette skiltet kjøpte eg på Bohus for ei tid tilbake. Har lyst å fresha opp gangen nede litt, og ønsker meg lignande skilt med Bedroom og Laundry på. Om noken har idear om kor eg kan få tak i slike, så blir eg kjempeglad for ein link.Hausten er tid for bærplukking og innhausting. Årets blåbærtur er unnagjort og blåbærpaien laga.Ønsker dåke alle ei fin veka!

7 kommentarer:

Akkurat passe Frø sa...

Mmmm - den paien såg god ut!
Her aust klamrar me oss til dei siste sommarsolstrålene! Mann og unger er ute og badar i Besto og Bessen sitt basseng. Denne Frua jobbar overtid - og det på ein nyyyydelig søndag (*@knurr*@)...
Ønske deg ei strålande veke - enten det blir i solskin eller skinet frå stearinlys...
:O) FrueFrøet

Anonym sa...

så flink ser veldig god ut dennpaien

Sologbolig sa...

Å den paien såg god ut !! Vi har eit landsted ( som eg nett har fått), det er heilårsbruk, har strøm men ikkje innlagt vatn. Utenom det så har vi campingvogna, men den blir berre brukt om sommaren når det er fint vær. Så i år har vi brukt den lite. Elles så rek vi jo mye rundt på ferie om sommaren. Ha ei fin veke.

rosaengler ♥ sa...

mm nå fikk jeg veldig lyst på pai..
Så nydelig du fikk det på bordet ♡
Lykke til min navnvenn--
klem fra Anita

SNILLPIKE♥ sa...

Det fløtesettet var kjempefint, og paien fikk jeg vann i munnen av. Fin uke til deg.

Hilsen fra landet sa...

Jeg ville ha myke, mørke sensommerkvelder. Men det er vel mer høstdrag i luften egentlig.. :sukk:

Anonym sa...

Så fint du har da ;) Glede meg te me får nytt hus og kan pynta og gjera da fint og =D

Anne S. =)