mandag 13. juli 2009

Sakte tempo


Det er kjedlig å feriere heime i regnvær. Dagene kan bli lange. Har ein del prosjekt eg skulle gjort ferdig, men får ikkje ånda over meg. Prøver å rydde litt og fant dette gamle bildet som eg arva etter farmor. Eg veit at eg fekk eit i ei oval ramma også, men det har ikkje dukka opp endå....


Alf Inge har vore kjøkkensjef. Potetstappa,karbonadar og smelta smør. Iallefall ein av favorittrettane til de håpefulle, og veldig greit når de kan koka sjølv. Dessert høyrer med, og denne flotte kreasjonen blei servert av kokken.


Middagsmat er ikkje øverst på prioritetslista no om sommaren. Me kjøpte pizzasnurrar ein dag, og jammen meg var det noko stusslige greier...


Snuppa er fornøyd stort sett. Hannah Montana er den store helten, og antrekk skiftes min. fem ganger om dagen. Tenk på søndag fyller ho 5 år. Heilt utruleg kor fort tida går.Sol,sol kom igjen....

9 kommentarer:

Akkurat passe Frø sa...

Mitt best ruskever-ferie-tips:

Ta på passande kler og gå ein tur!
Pleier ALLTID å gi meg energi og pågangsmot til å gjere noko etterpå. Og om du så "tverr-luftar" heime huset når du kjem heim: inn med masse O2 (oksygen altså) - TJO-HO!!!

...veit at det høyres litt stusselig ut, men det virkar! (Det er ikkje altid at eg greier å følge mitt eige råd... blir litt slik som med jogging og dørstokk-mila.) Skal krysse fingar for finare ver i heile Sør-Norge!!! Skal ut i ferie i slutten av denne veka. Turen går vestover etterkvart dersom veret er bra borte hos deg. Ellers så blir me heime - maaaaange prosjekt å få ordna opp i dersom veret blir dårleg...!
Ver-så-god: Her er nokre kilo energi og morro - kjenner du det?!!
:O) Tjola-Hopp frå FrueFrøet (på ein ellers så regntung dag austpå)

SNILLPIKE♥ sa...

Ikkje noko bedre ver lenger nord. Gråver og regn her med. Men godt å komme "heim" allikevel. Alltid mange å besøke el treffe, så trur nok at dagane fyk den tida vi er her.

Håpar no på sol og fint allikevel, alt er mykje kjekkare då. Skal vere skjærgårsdtreff her til helga, og då er sol og rett temperatur eit minimumskrav...

Fin veke til deg.

Hilsen fra landet sa...

Så stor jente!! Her har vi akkurat har feiring. 5-åringene våre :-)

liven sa...

Hei!!
Ja i dag ble det jo riktig så fint og varmt:o)
Vet ikke så mye om denne boken men er blitt anbefalt den:o)
Kjekt å ha godt lesestoff nå :o)
Deilig mat hos deg...vi må jo kose oss litt ekstra på sommerstid:o)

ha en fin kveld:o)

Photo-Me-Life sa...

Ja rimelig spesiellt at den har overlevd der ute, ikke en dråpe vann....Men nå er den berget og står i stuen, får vel sette den ut da regnet gir seg.

Akkurat passe Frø sa...

Takk for koselig kommentar - og vel overstått 5-års dag! Det er berre utrulig herlieg å sjå på desse små som har bursdag! Eller små og små. 8 er jo ikkje lite akkurat - forstår berre ikkje kvifor det her gått SÅ fort!!!
Desserten på bildene såg utruleg god ut!!!!
Ha ein fin dag!
:O) FrueFrøet

irina sa...

heisann !!

Tusen takk for kommentar. Så søt jente du har !!
mange antrekk og Hanna Montana....høres veldig kjent ut.

Koser dere med goooood mat da ser jeg..is og kake...mmmm fikk jeg lyst på.

Ha en flott dag du vakkre dame !!

Klem

Sologbolig sa...

Takk for hyggelig kommentar. Her regnar det også. Eg malar på eit av gjesteromma ..... får alltid mye energi når eg har vert ute og reist. Men vi vil jo ha sol. Såg på vermeldinga at det sku bli bedre lørdag/søndag, vi får håpa det. Ha ein fortsatt fin sommar.

Hilsen fra landet sa...

Så koselig at du husket fra Eventyrfestivalen i fjor da!! Det er en begivenhet med så flinke musikere og flott komponert musikk og konsept med vandreteater. Mye flere skulle visst om opplegget!