fredag 12. juni 2009

Kapitulerer


Kvar einaste sommar så skjer det samme, hagen vokse meg over hode. Har så mange planar på forsommaren som eg kriblar etter å setta i gang med. Når det då endeleg blir flotte soldagar, så går det med til brannsluking. Plenar skal klippast, hekkar skal stussast,kantklypping og spyling. Oljing og maling. Eg gir opp, og tar meg heller ein liten handlerunde. Litt av trøsten:


Er ikkje så rart at eg gir opp snart. Har hatt snekkarar rundt dørane de to siste sommarane ang. bytting av vinduer og bordkledning, og ny terrasse. Det er blitt veldig fint, det er ikkje det. Men eg er lei, og no er det siste innspurt med maling. Men er det ikkje noke som seier at ny kledning bør stå, lenge,lenge før den blir mala? Men så hadde det vore fint og få den kvit og ferdig og då. Ikkje lett dette.


Fekk rydda meg plass i ein bod, så nå blei siste hylla på kjøkkenet ferdig mala. Enda godt at noke blir ferdig her. Også skal eg på revy i helga, gleder meg!


Ønsker dåke alle ei fin helg.

9 kommentarer:

SNILLPIKE♥ sa...

Har nett like skåler kjempefine, god smak du. Va på revy forrige lør, knallbra, du kan gleda deg. Kose deg på revy og god helg.

Hilsen fra landet sa...

Men hagen din høres frodig ut iallefall. Og deilig og viktig å fikse på huset da! Skal se det blir en fin hagesommer likevel :-)

Jill sa...

Det hagehjertesukket kjenner jeg veldig godt igjen!
Håper du har en flott helg :-)
Veldig flott den hyllen din med skåler og krukker på!

FO - 2 sa...

Vi er nok mange som kjenner oss igjen i beskrivelsen din her, ja....
Du er en klok kvinne som har vett til å kjøpe deg noe vakkert, til trøst. ;)
Fine ting!
Kos deg på revy og ha en fin helg videre. :)
Klem.

Sologbolig sa...

Det er nå deilig å få fiksa på huset. Her har eg luka langs hellegangane i heile formiddag, kjedelig arbeid, men nå blei det fint. Nyt siste rest av helga.

Akkurat passe Frø sa...

Heisan!
Takk for koselig kommentar hos meg! JA til gode "spareplanar"!!!
Trur eg går rundt med akkurat samme følelse i kroppen som deg om dagen... Skulle så gjerne både det eine og det andre, men...
Ønske deg ei fin-fin veke!
:O) FrueFrøet

Frk. T sa...

Hei!: )

Så koselig blogg du har, nå har jeg akkurat bladd meg litt nedover, og må kikke enda litt mer ser jeg: ) Stolen i forrige innlegg var rålekker!!

Ønsker deg en fortsatt fin uke!

Klem Frk T

PS: Kjempefine skåler, har noen i samme serien selv, og de er så søte!!: )

irina sa...

lekkre skåler,....du gjør rett i å handle hi hi....

ha en kjempefin helg !!

klem

Anonym sa...

Ja det er liksom aldri fred å få når du har hus og heim...sukk! Alltid noko som skulle vore gjort. Vi sjåast nok i BH i morgon...hehe...søte jenter vi har. Klem G