fredag 3. april 2009

Det nærmer seg


Tida går utrulig fort, på alle vis. 8.august 2009 skal me feira bryllup.Tenk at den vesle jenta mi skal gifta seg. Litt vemodig på den måten at eg må innsjå at ho er blitt voksen. Ho har allerede stått noken år på eigne bein, men vil likevell alltid vera den vesle jento til mammo. Me er stolte over Anne Sofie som har jobba målbevisst mot måla sine. Snart er du ferdigutdanna økonom, du er blitt konemor og flyttar i eige nybygd hus sammen med Robert som er ein knakande kjekke svigersønn. Kva meir kan egentlig ei mamma ønska seg?
Eg fekk eit så koslig bilde frå Kjersti. Det viser oldemor mi, Anne Sofie til venstre,saman med venninna si Borghild. Anne Sofie blir då tippoldemor til mi Anne Sofie.Her er damene på bytur og tenk så moro de sikkert hadde det på besøk hos fotografen. Var nok ikkje så vanlig med venninnebilder i den tida....Våren kommer og går her hos oss. Kaldt og surt den eine dagen, og strålande varme solstråler den neste. Har prøvd å pynta litt på trappa, men før eg er komme så langt så har været snudd. Ein liten dørkrans er alt som minner om vår foreløpig.


Ønsker alle ein flott påske!

3 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Sikkert helt utrolig følelse å innse at barna er store, men jeg er sikker på at du er veldig stolt av henne. Og at du selv har oppfostret henne.

Er i en fase nå hvor jeg tenker over prioriteringer, - ønsker ikke å angre på noe når man plutselig innser at barna er voksne. Håper jeg kan gi dem gode, varme barndomsminner.

Og du: vi har jo de to småjentene våre å kose oss med du og jeg da!

God helg til deg! :-)

Tre Kusiner sa...

Så koselig! Snakka med AK i barnehagen på fredag, ho er så søt! Så du har så store ungar? Trudde du var i 30-års alderen...nokre år meir enn meg. Som berre er i tjueåra...hehe... Så gøy!!! Klem G

irina sa...

Heisann Anita ;)

tenk deg at dattera di skal gifte seg !!
Det må værre stort !!

ja ja ..du maler du å :)
Det er en farsott i blogglandia set.

Vi har ikke frøken fryd butikk vi...skulle ønske :)

Fe korgene du kjøpte var lekkre. Hvor kjøpte du dem ??

nei nå må æ en tur ut.

Påskeklem fra Irina