lørdag 21. februar 2009

Vinterdvale


Eg har visst gått heilt i vinterdvale. No ventar eg på sommarkataloger og inspirasjon til uteområdet. Har laga meg ei mappe med mange gode idear som eg klør etter å gå i gang med. Har bla. ein heilt ny terrasse langs heile fasadesida som skal innredast i vår. Blei ferdig med å mala den i september, så der er virkelig blanke ark. Gleder meg til våren.

Då det var morsdag lurte Alf Inge på kva eg ønskte meg. Eg måtte gå på butikkane og finna fem ting eg ønskte meg. Eg fekk grei beskjed om at eg ikkje trengte å ønska meg fat.... I går kom han heim med dette flotte serveringsbrettet han hadde laga på skulen, og i tilegg fekk eg servert eit glass med eplejuice og to skiver med bringebærsyltetøy på senga kl. 0750 i dag tidleg. Han er så flinke den guten altså.


No har eg fått eltekrok til Kenwooden. Var så skeptisk når deigen blei sjåande slik ut at eg måtte ringa til onkelen min. Litt meir mjøl og full guffe på maskina, så kan du tru det blei fart i det.
Sjå dei flotte fastelavensbollane me skal kosa oss med i måro.Mens deigen hevde så kosa me oss med nydlig pizza framfor skjermen. Flotte tulipanar hjelper litt på humøret no i desse tunge siste vinterdagane. Det er heldigvis snart vår, får me håpe...Fin laurdagskveld til dåke alle.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Namm, dei bollene såg knall gode ut!! Dei skal eg og prøva meg på å laga no :D Kosa dåke masse på fastelavenssøndag, stor klem fra daddo :)

JK sa...

hei! Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg:) Først må jeg bare si at den pizzaen og bollene frista veldig! Ble kjempesulten, og det såg veldig godt ut!!:D
Har tittet litt gjennom den koslige bloggen din, og fann de to rommene som du fortalte om:) Kjempefint!! Nå har jeg iallfall lyst til å tapesere:)
Håper du har hatt en fin helg, og kos deg på denne siste helgedagen:)
klem

Hilsen fra landet sa...

Å utrolig herlig og hjemmekoselig det ser ut hos dere. Og gaven som var laget da... aller best med dem som er laget med omtanke.

Er du forresten på noen av nettforumene for tiden? Jeg har visst forsømt det helt, blitt nedprioritert blant alt det andre. Men det var jo så mange trivelige mennesker der inne, først NM og deretter BP. Selv om barna er litt større, hadde det vært fint å ha kontakt egentlig. Mange av dem har jo sikkert fått mindre barn etterpå da.

Tre Kusiner sa...

Kjempe koselig blogg! Tusen takk for kommentar på vår blogg:). Her kjem eg igjen. Det diktet til morsdagen var berre heilt nydeleg! Dei er så søte disse små. G

FO - 2 sa...

Her var det bare å forsyne seg med mange av livets goder.
Herlig! :)

Photo-Me-Life sa...

Ahh jeg som skulle kjøpe avskjærte blomster i dag så stengte alt foran nesa på meg i dag. Tiden strakk rett og slett ikke til.

Ape buzz ja, ungene er ville.