lørdag 29. november 2008

Nå er det jul igjen

Eg storkosar meg i førjulstida, og er skikklig utålmodig etter å få opp litt advent og julepynt.Adventsstaken og litt juleblomar pleier å komma på plass fredagen før 1.søndag i advent. Slik blei adventsstaken vår i 2008.


Ei kvit julestjerne høyrer heime på salongbordet i adventstida. I år blei den plassert i ei ny "kronekrukke". Den falt i smak hos Aina, som aller helst skulle hatt krukka på prinsesserommet sitt.


Så nå er det berre å venta.På mandag opnar me den første luka i kalendarane, og nedtelljinga er i full gong.Ønsker alle ei flott og koslig helg!

6 kommentarer:

Unknown sa...

En flott adventshelg til dere med :-)

Photo-Me-Life sa...

Kjempe koselig adventsstake. Skal prøve få tatt bilde av min også. Regner med det florerer av staker i morgen på alle blogger:)

Anonym sa...

Så koselig da blei hos dåke =)
Trur eg må pynta litt til jul eg og,hehe :) Dåke må ha ein fin søndag :)

irina sa...

Takk for kommentar.

koslig stake ;)

Jeg ønsker deg en super uke !!!

klem

Hilsen fra landet sa...

Så nydelig! Jeg har ikke gjort noe adventsting enda... sitter og leser på fag jeg vettu! ;-)

Skal oppdatere meg på hvordan soverommet ditt ble senere.

Minstejenta (som er like gammel som din) husker nok ikke Jul i Blåfjell som de eldre søskenene, men gleder seg til å åpne blåfjellkalenderen likevel. Klem

Photo-Me-Life sa...

Ja, har jo aldri sett hvordan det foregår da dem er på sånne oppdrag, så jeg er veldig spent....nesten som ett barn til julaften kan man si. Så er jeg spent på mannnen bak reolen, om han dukker opp igjen. Ble jo en lang pause her da jeg fikk besøk...så vi får krysse fingrene og reolene å se:)