onsdag 27. august 2008

Skal,skal ikke...

Det er det store spørsmålet for tida. I forrige innlegg viste eg kjøkkenet til Anne Sofie og Robert før og etter at dei malte det. Det blei så flott, og eg har så lyst å gå i gang med mitt eige.
Det er vel berre å begynna,men det blir litt av ein jobb, og hvilken farge skal eg male det i?
That's the question.

Her er nokre før bilde, blir spennande kor tid det dukkar opp nokre etter bilder......


Er ikkje så mykje som blir produsert på håndarbeidsfronten for tida, men denne flotte boleroen eg strikka til Aina Karin må eg nesten visa fram. Ganske stolt over meg sjølv som fekk dette til
.
Ikkje fullt så vanskeleg å produsera desse vaskeklutane. :) Har lagt opp 50 m med bomullsgarn på pinne nr. 4, og strikka perlestrikk til det blei ein kvadrat. Fin måte å bli kvitt litt restegarn.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så flinke du er å strikka! =) Trur du må læra meg da ein gong :P hehe

Photo-Me-Life sa...

Ingen tvil, du må male det hvitt:) Så kan du ha varmere ting på benkene og evt gulv! Maler man hvitt vil selve rommet virke MYE større! Eggehvit syns jeg er en fin farge.

Konkurranser syns jeg er kjempe gøy. Det er morro å få gi noe ut til noen syns jeg. Håper jeg kan fortsette ha noen konkurranser sånn innimellom. Det skal så lite til for å glede folk flest at det er bare en sann fryd:)

Anonym sa...

kjempe fint du er flink

Laila sa...

Takk for kommentar i bloggen min. Nei, det er ikke lett med den tålmodigheten... Men når ting er ferdige og jeg kan tenke tilbake, synes jeg alltid planleggingen og selve byggingen er en fin tid. Det som er etterpå, vedlikehold, vasking og sånn, er jeo ikke så spennende...
Ang kjøkkeninnredningen som du spurte om, ville jeg faktisk brukt trestjernes gulvmaling. Den trenger litt tid på å herde skikkelig, men er lett å jobbe med, tørker fort, og blir kjempesterk. En veldig god maling, som jeg har anbefalt flere ganger og fått gode tilbakemeldinger på.

Kjøkkenet ditt er forresten et kjempegodt utgangspunkt, det blir nok kjempefint!
Ha en fin dag.
Klem fra Laila

FO - 2 sa...

Lykke til med avgjørelsen og oppussingen.
Søt snuppe i lekkert antrekk. :)
God helg til deg.